| DOGO ARGENTINO PORTÁL Pro milovníky plemene nejen argentinské dogy, ale i dalších psích plemen. |
|
| AD v nouzi | |
|
+4lenkarauchova coral Gabča Roman 8 posters | Autor | Zpráva |
---|
Roman Admin
Poeet p?íspivku : 428 Age : 49 Localisation : Nové Strašecí Registration date : 21. 11. 06
| Předmět: AD v nouzi Mon Jun 11, 2007 4:28 pm | |
| | |
| | | Gabča
Poeet p?íspivku : 282 Localisation : Praha Registration date : 01. 09. 07
| Předmět: AD v nouzi Fri May 30, 2008 10:37 am | |
| | |
| | | coral
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 26. 06. 08
| Předmět: Re: AD v nouzi Thu Jun 26, 2008 9:09 am | |
| | |
| | | lenkarauchova
Poeet p?íspivku : 7 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: AD v nouzi Fri Aug 08, 2008 11:39 am | |
| Pokud někdo víte o hluchém štěněti AD, mám zájem. Mám zkušenosti s hluchým pejskem této rasy, dejte mu šanci n aživot a dobrý domov!!!! | |
| | | ANAH
Poeet p?íspivku : 300 Localisation : Velké Skaliny Registration date : 21. 03. 07
| Předmět: Re: AD v nouzi Fri Aug 08, 2008 12:05 pm | |
| Lenko, a na jakou dobu? na 1 nebo 2 roky? než tu AD zase zajede auto? | |
| | | Gabča
| Předmět: AD v nouzi Tue Dec 02, 2008 11:40 am | |
| | |
| | | Nelli
Poeet p?íspivku : 327 Localisation : Hamry nad Sázavou Registration date : 25. 11. 06
| Předmět: Re: AD v nouzi Tue Dec 02, 2008 12:35 pm | |
| Hmmm, má vůbec cenu chovat ? Pro takové psychopaty?Sice, nejspíš je ta fenka bez PP a tyhle končí , jak se zdá, opravdu nejhůř a ve špatných rukou, ale i psů s PP se nyní lidé zbavují až po koupi, nerozmyslí si dopředu péči, výchovu a nezjistí nic o plemeni a psech obecně... Pak - chovateli : NA!!! Tu máš, my už psa nechceme.Nám to nevyhovuje, rozmysleli jsme si to, vyzkoušeli a my to takto nechtěli!!! Je to móda posledních let, zdá se mi. A vůbec se mi to nelíbí. Navíc si dnes většina mladých lidí ( ano, mladých-nová generace, neumějící si poradit s problémy a nepohodlím..) myslí, že si kupují panenku na klíček, do vitrínky a když zjistí, že panenka se porouchala a nefunguje tak, jak měla( pláče, čůrá , potřebuje výchovu a pohyb a...), tak už to není panenka, ale problém. A? honem pryč! Doporučuji mladým lidem, kteří chtějí přesně takovou panenku, aby si jí nepořizovali. V obchodech je spousta těch pravých! Barbínek, ty jsou pro ně jedině vhodné.Ty od Mattela a žádné jiné - prosím!! Nelli | |
| | | Gabča
| Předmět: Re: AD v nouzi Tue Dec 02, 2008 1:03 pm | |
| - Nelli napsal:
- Hmmm,
má vůbec cenu chovat ? Pro takové psychopaty?Sice, nejspíš je ta fenka bez PP a tyhle končí , jak se zdá, opravdu nejhůř a ve špatných rukou, ale i psů s PP se nyní lidé zbavují až po koupi, nerozmyslí si dopředu péči, výchovu a nezjistí nic o plemeni a psech obecně... Pak - chovateli : NA!!! Tu máš, my už psa nechceme.Nám to nevyhovuje, rozmysleli jsme si to, vyzkoušeli a my to takto nechtěli!!! Je to móda posledních let, zdá se mi. A vůbec se mi to nelíbí. Navíc si dnes většina mladých lidí ( ano, mladých-nová generace, neumějící si poradit s problémy a nepohodlím..) myslí, že si kupují panenku na klíček, do vitrínky a když zjistí, že panenka se porouchala a nefunguje tak, jak měla( pláče, čůrá , potřebuje výchovu a pohyb a...), tak už to není panenka, ale problém. A? honem pryč! Doporučuji mladým lidem, kteří chtějí přesně takovou panenku, aby si jí nepořizovali. V obchodech je spousta těch pravých! Barbínek, ty jsou pro ně jedině vhodné.Ty od Mattela a žádné jiné - prosím!! Nelli Také mám pocit, že to je nějaká móda. Spousta lidí postrádá zodpovědnost, všechno si představují jednoduše. K týrání psů se vůbec nebudu vyjadřovat, protože je to nepochopitelné. Možná se jednoho dne zaměstnanci státní sféry (policisté, soudci…), probudí a budou za týrání zvířat dávat tresty, které trýznitelé zaslouží, protože u nás není problém v zákonech, ale v udělování trestů To samé odebrání týraných psů | |
| | | Nelli
Poeet p?íspivku : 327 Localisation : Hamry nad Sázavou Registration date : 25. 11. 06
| Předmět: Re: AD v nouzi Tue Dec 02, 2008 2:44 pm | |
| Ahoj Gabčo, jo jo. Týrání je pak pro "ně" taky alternativa a ještě horší, než ta, že je odloží.A trestat by se mělo a víc, než doposud. No, snad nový návrh zákona o ochraně proti týrání zvířat něco vyřeší, aspoň to, že policie bude mít možnost vstup na pozemek a týraná zvířata odebrat a také, že postihy- tresty budou větší. Doufejme, protože ta zvířata si nevybrala sama, že se narodí. To člověk to chtěl a proto se narodila... | |
| | | Effka
Poeet p?íspivku : 394 Localisation : Bratislava, Slovensko Registration date : 28. 11. 06
| Předmět: Re: AD v nouzi Tue Dec 02, 2008 6:11 pm | |
| Nelli, napisala si to uplne perfektne... Netusila som, ze si skryty spisovatelsky talent. Myslim to vazne, moc sa mi to pacilo, akym stylom si to napisala a samozrejme uplny suhlas. | |
| | | margot
Poeet p?íspivku : 132 Localisation : Tanvald Registration date : 22. 11. 07
| Předmět: Re: AD v nouzi Tue Dec 02, 2008 6:33 pm | |
| Taky souhlasím se vším co jste tu napsali. Je to děsný jak se teď lidi chovají ke psům a zvířatům celkově. Třeba zákon pomůže, ale myslím si, že v tomhle se lidi nezmění, umí ubližovat jen těm slabším a bezbranným. No, kéžby se psi co už něco ošklivého zažili dostali k dobrým lidem, co mají psi rádi a co jim dělají jejich krátký život krásný. A takový štěstíčko potřebují i všechny odchovy. | |
| | | ANAH
Poeet p?íspivku : 300 Localisation : Velké Skaliny Registration date : 21. 03. 07
| Předmět: Re: AD v nouzi Thu Dec 04, 2008 2:30 pm | |
| to je fakt hrozný, jak někdo může psa vzít po hlavě sekerou? Nelli, opravdu jste to napsala hezky, jen pro některé lidi je škoda i těch panenek od Matela! | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: AD v nouzi | |
| |
| | | | AD v nouzi | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |