| DOGO ARGENTINO PORTÁL Pro milovníky plemene nejen argentinské dogy, ale i dalších psích plemen. |
|
| Film - Bombon El Perro | |
|
+13Ellen marcelaglanzova margot Roman Gabča Nelli hanalba martina Temnota Bibiana ANAH Effka karolina 17 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Roman Admin
Poeet p?íspivku : 428 Age : 49 Localisation : Nové Strašecí Registration date : 21. 11. 06
| Předmět: nuevos amigos... Sun Mar 02, 2008 5:11 pm | |
| | |
| | | Roman Admin
Poeet p?íspivku : 428 Age : 49 Localisation : Nové Strašecí Registration date : 21. 11. 06
| Předmět: Psí život Sun Mar 02, 2008 5:18 pm | |
| ( El Perro | Bombón - El Perro )Barevný, 35 mm Argentina, 2004, 97 min Sekce: Jiný pohled www.bavaria-film-international.de Režie: Carlos Sorin Scénář: Santiago Calori, Salvador Roselli, Carlos Sorin Kamera: Hugo Colace Hudba: Nicolás Sorin Výtvarník: Margarita Jusid Střih: Mohamed Rajid Produkce: Oscar Kramer Výroba: Guacamole Films, OK Films Sales: Bavaria Film International Distributor: Best Hollywood Ltd. Hrají Juan Villegas, Walter Donado, Gregorio coby/as Bombón O filmu Příběh o instinktech, osudu a přátelství, jímž režisér navazuje na svá předchozí minimalistická dramata o lidech, kteří sice neoplývají pozemskými statky, ale kteří jsou o to bohatší lidskými hodnotami, nás zavádí do argentinské Patagonie. Nežije se tu snadno, zvlášť když přijdete o práci. Padesátník Juan Villegas, který se právě ocitl v této situaci, však neztrácí klid, i když se zdá, že jeho perspektivy jsou více než mizerné. Přestože je šikovný mechanik, ne a ne se chytit. Osud se mu však odmění zvláštním dárkem — je jím čistokrevný psí exemplář argentinské dogy, zvaný Bombón. Je to dárek nad dárky, protože němá tvář, byť velikosti telete, dokáže rozjasnit i ty nejchmurnější dny. Starostlivá péče, kterou si pes a muž vzájemně prokazují, může přerůst nejen v přátelství, ale také změnit celý život. O režisérovi Carlos Sorin (1944, Buenos Aires) debutoval v roce 1986 filmem La película del rey (Králův film), který získal Stříbrného lva na MFF v Benátkách a cenu Goya za nejlepší španělsky mluvený zahraniční film. Následoval titul Eterna sonrisa de New Jersey (New Jersey vždy s úsměvem, 1989), v hlavní roli s Danielem Day Lewisem, a Historias mínimas (Minimalistické příběhy, 2002). Tento film, který byl v roce 2003 uveden na MFF v Karlových Varech v sekci Fórum nezávislých, získal mimo jiné Zvláštní cenu poroty, Cenu FIPRESCI na MFF v San Sebastiánu a opět cenu Goya. Psí život (2004) je Sorinův čtvrtý snímek a režisér, který je známý jako velký milovník psů, v něm věnoval velký prostor právě této své zálibě. | |
| | | margot
Poeet p?íspivku : 132 Localisation : Tanvald Registration date : 22. 11. 07
| Předmět: Re: Film - Bombon El Perro Thu Mar 06, 2008 2:33 pm | |
| Zdravím Martino, moc Vás prosím neposlala by jste mi film také na dobírku? Jsem šťastná, že to má konečně někdo v češtině . Aspoň budu rozumět . Předem Vám moc děkuji!! Adresa: Lucie Maciková Masarykova 405 Železný Brod 468 22 | |
| | | martina
Poeet p?íspivku : 56 Localisation : Líbeznice Registration date : 29. 01. 07
| Předmět: Re: Film - Bombon El Perro Fri Apr 04, 2008 11:25 am | |
| | |
| | | marcelaglanzova
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 29. 01. 09
| Předmět: marcela Fri Jan 30, 2009 10:59 am | |
| ahoj Martino...mám zájem..šlo by poslat tedy přes poštu? Prosím napiš mi na email MarcelaGlanzova@seznam.cz děkuju mmoc...pls spěchá.. | |
| | | Ellen
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 05. 02. 09
| Předmět: Re: Film - Bombon El Perro Thu Feb 05, 2009 8:24 pm | |
| - martina napsal:
- Zatím nemáš zač, dám vědět až to pošlu. Martina
Zdravím, nemohla byste mi také poslat to DVD na dobírku? Zaplatím i za vypálení CD :-) jsem tu nová, ráda bych viděla všechny filmy kolem AD :-) | |
| | | kamikone
Poeet p?íspivku : 14 Age : 41 Localisation : Praha 10 Registration date : 04. 10. 08
| Předmět: Re: Film - Bombon El Perro Mon Feb 09, 2009 2:34 pm | |
| - Ellen napsal:
- martina napsal:
- Zatím nemáš zač, dám vědět až to pošlu. Martina
Zdravím, nemohla byste mi také poslat to DVD na dobírku? Zaplatím i za vypálení CD :-) jsem tu nová, ráda bych viděla všechny filmy kolem AD :-) Ahojte všem, tak též tady nejsem ještě zaběhlá a filmeček bych moc ráda viděla, kdyby byl někdo tak hodný a podlal mi ho dobírkou. děkuji moc | |
| | | slawo75
Poeet p?íspivku : 13 Registration date : 09. 06. 09
| Předmět: Re: Film - Bombon El Perro Sat Oct 24, 2009 2:35 pm | |
| | |
| | | Miskyn
Poeet p?íspivku : 108 Registration date : 24. 02. 09
| Předmět: Re: Film - Bombon El Perro Wed Feb 24, 2010 1:07 pm | |
| | |
| | | milos bucany
Poeet p?íspivku : 19 Registration date : 18. 07. 09
| Předmět: Re: Film - Bombon El Perro Wed Feb 24, 2010 9:54 pm | |
| uz stahujem som zvedavy:)))) | |
| | | Miskyn
Poeet p?íspivku : 108 Registration date : 24. 02. 09
| Předmět: Re: Film - Bombon El Perro Thu Feb 25, 2010 9:45 am | |
| To Milos: Určitě to stojí za shlédnutí, popravdě není moc filmů kde jedním z hlavních hrdinů je Argentina... | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Film - Bombon El Perro | |
| |
| | | | Film - Bombon El Perro | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|