| DULEZITE !!! - dogo argentino | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Roman Admin
Poeet p?íspivku : 428 Age : 49 Localisation : Nové Strašecí Registration date : 21. 11. 06
| Předmět: DULEZITE !!! - dogo argentino Sat Jan 19, 2008 2:20 pm | |
| Zdravím vás ve spolek. Dnes jsem dostal mail od Effky, ze v terminu soustredeni se na Slovensku koná klubovka. NAVRHUJE TERMIN TYDEN PRED. TZN. 20.-24.2008. Je pro Vás tato výstava tak důležitá? Musím to vědět. Nemohu presouvat termin do nekonecna. Je mi jasne, ze kazdemu nelze vyjit vstric, ale to je zivot. Proto prosim vsechny o okamzite vyjadreni. Dekuji za pochopeni.
Naposledy upravil Admin dne Fri Apr 18, 2008 5:57 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Effka
Poeet p?íspivku : 394 Localisation : Bratislava, Slovensko Registration date : 28. 11. 06
| Předmět: Re: DULEZITE !!! - dogo argentino Sat Jan 19, 2008 8:24 pm | |
| Ahoj Roman, jasne, ze asi nevyhovies kazdemu, resp. nemozes sa prisposobovat jednotlivcom. Ale myslim, ze na klubovku sa bude chystat aj viac ludi zo Slovenska, nakolko tam bude aj bonitacia a budu si chciet dat zbonitovat aj psov. Ja sa kluboviek aj specialok musim zucastnit, nakolko som potrebna pri bonitaciach argentin. Ten termin toho 20 - 24.8.08 ak mozem hovorit za seba, mne vyhovuje. Ak sa termin (ten uplne povodny - koniec augusta) nebude dat zmenit, bohuzial sa sustredenia s tazkym srdcom nebudem moct zucastnit. Tak ved nech sa vyjadria aj ostatni. Papa, Eva. | |
|
| |
pieere
Poeet p?íspivku : 142 Localisation : Tábor/CZ Registration date : 16. 05. 07
| Předmět: Re: DULEZITE !!! - dogo argentino Sat Jan 19, 2008 10:31 pm | |
| Ahoj, my se samozřejmě přizpůsobíme, je nám jedno kdy to bude, výstav je přeci spousty, ale soustředění jen jedno! | |
|
| |
ElDemonioBlanco
Poeet p?íspivku : 176 Age : 51 Localisation : SLOVENSKO Registration date : 20. 05. 07
| Předmět: Re: DULEZITE !!! - dogo argentino Mon Jan 21, 2008 12:45 am | |
| ak sa da tak posunut prosim, klubovka je dost pre nas vsetkych dôležita
dik | |
|
| |
Nelli
Poeet p?íspivku : 327 Localisation : Hamry nad Sázavou Registration date : 25. 11. 06
| Předmět: Re: DULEZITE !!! - dogo argentino Mon Jan 21, 2008 1:32 am | |
| Zdravím, já na soustředění plánuji jet, ale je to ještě velmi daleko, tak na 100% nevím , zda nakonec opravdu pojedu.No termíny mi vyhovují oba. Nelli | |
|
| |
margot
Poeet p?íspivku : 132 Localisation : Tanvald Registration date : 22. 11. 07
| Předmět: Re: DULEZITE !!! - dogo argentino Mon Jan 21, 2008 12:16 pm | |
| Dobrý den, slyšela jsem na soustředění jen samou chválu (a je mi doporučováno), takže se letos poprvé taky chystáme . Tenhle nový termín se mi moc nehodí, mám totiž v práci poslední týden v sezóně o který nemohu přijít. Ale přizpůsobíme se, kdyby to šlo, přijeli by jsme třeba jen na víkend?? Admine, šlo by to? Moc děkuji za info. Lucka | |
|
| |
hanalba
Poeet p?íspivku : 96 Localisation : Vavřinec, okres Blansko Registration date : 26. 11. 06
| Předmět: Re: DULEZITE !!! - dogo argentino Mon Jan 21, 2008 2:26 pm | |
| Ahojky všem, srpen je ještě daleko, ale mám v plánu se letos soustředění zúčastnit, když mi to loni nevyšlo. Termíny mi zatím vyhovují oba dva. Samozřejmě se přizpůsobím většině . Hana | |
|
| |
Roman Admin
Poeet p?íspivku : 428 Age : 49 Localisation : Nové Strašecí Registration date : 21. 11. 06
| Předmět: NOVÝ TERMÍN 20.8-24.8.2008!!! Wed Jan 23, 2008 12:22 am | |
| PROSÍM VEĎTE V PATRNOSTI NOVÉ DATUM SOUSTŘEDĚNÍ 20.8-24.8.2008!!! DĚKUJI Z. | |
|
| |
Roman Admin
| |
| |
margot
Poeet p?íspivku : 132 Localisation : Tanvald Registration date : 22. 11. 07
| Předmět: Re: DULEZITE !!! - dogo argentino Sat Apr 05, 2008 4:37 pm | |
| Moc děkuji za info. Zdravím . Lucka | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: DULEZITE !!! - dogo argentino | |
| |
|