| Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino | |
|
+6Effka Del Cavdillo Nelli ElDemonioBlanco Roman Bibiana 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Del Cavdillo
Poeet p?íspivku : 67 Registration date : 30. 11. 06
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Sun Aug 31, 2008 9:37 pm | |
| Caute, mas to dobre Martin,akurat Chamahuac je V2,r.CAC
Zarra Del Cavdillo - najkrajsie stena vystavy !!! Xena xarra Del Cavdillo - najkrajsi dorast vystavy !!! Viedma Tango Del Cavdillo - najkrajsi mlady jedinec vystavy!!! chovatelska stanica Del Cavdillo 1.miesto v súťaži Najkrajšia chovateľská stanica !!!
foto neskor
s pozdravom Martin | |
|
| |
Effka
Poeet p?íspivku : 394 Localisation : Bratislava, Slovensko Registration date : 28. 11. 06
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Sun Aug 31, 2008 9:37 pm | |
| Ano, mali by byt ok, su opisane priamo z judge booku.... | |
|
| |
Nelli
Poeet p?íspivku : 327 Localisation : Hamry nad Sázavou Registration date : 25. 11. 06
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Sun Aug 31, 2008 11:05 pm | |
| Ahoj, moc gratuluji chov. stanici Del Cavdillo , především za první místa v závěrečných soutěžích na klubovce SK v Tajově!! Naše Bronca Charismatic , ale lépe řečeno její handlerka, Danica Oslancová, zvítězila na této klubovce v Junior handlingu, taky pěkné, že? pa pa | |
|
| |
ElDemonioBlanco
Poeet p?íspivku : 176 Age : 51 Localisation : SLOVENSKO Registration date : 20. 05. 07
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Mon Sep 01, 2008 12:11 am | |
| [quote="Del Cavdillo"] jak foto neskor? tu mas : | |
|
| |
Gabča
Poeet p?íspivku : 282 Localisation : Praha Registration date : 01. 09. 07
| |
| |
Effka
Poeet p?íspivku : 394 Localisation : Bratislava, Slovensko Registration date : 28. 11. 06
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Mon Sep 01, 2008 10:42 pm | |
| Cauko Nelli,
pridavam sa ku gratulacii Bronce a Danici. Su sikulky.
Ja som tiez este zabudla spomenut, ze: Test temperamentu a povah: Brea de los Escorpiones Blanco - 1. miesto Desira Blanský les - 3. miesto | |
|
| |
Nelli
Poeet p?íspivku : 327 Localisation : Hamry nad Sázavou Registration date : 25. 11. 06
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Mon Sep 01, 2008 11:39 pm | |
| Děkuji Eví, mám z těch dvou "holek" velkou radost. Moc jim to spolu sluší a jde. A gratuluji za ten test povahy Tvé Bree a taky Desiře! Zdravím tímto i Andreje, Nelli | |
|
| |
margot
Poeet p?íspivku : 132 Localisation : Tanvald Registration date : 22. 11. 07
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Tue Sep 02, 2008 10:41 am | |
| Effka, prosím tě, jak se dělá test povah a temperamentu? Ještě jsem to nikde neviděla, je to na každé výstavě? To by mě moc zajímalo a chtěla bych to zkusit, jen jsem se s tím ještě nikde nesetkala. Nebo to asi neumím v Pl přeložit a proto se nehlásím. Nebo to mají jen klubovky? To by mě zajímalo jak by moje holky dopadly . Zapíšou mi někam tu jejich povahu, i když nebudou mezi výherci? Jinak taky všem k jejich úspěchům gratuluji! | |
|
| |
Effka
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Wed Sep 03, 2008 11:12 am | |
| Ahoj Margot, test temperamentu a povah sa robil na nasej klubovke Klubu Molossov SK uz po treti krat. Prvy krat ho robil pan Kubesa z CR, predseda klubu ONCEIRO - Fila Brasileiro. Bol to vlastne test povah pre brazilske fily, ale zucastnit sa mohol ktokovek z molossov. Cast testu bolo, ze sa pes uviazal o strom, bol tam uplne sam, bez pana a blizil sa k nemu cudzi clovek - figurant, sledovala sa reakcia psa. Nesmel samozrejme cuvat a prejavit akekolvek znamky strachu. Dalej sa potom robilo kusanie na rukav, pricom figurant vybehol necakane spoza krikov a stromov. Pes musel samozrejme reagovat zakusom do rukava. Pri zakuse psa sa 2x vystrelilo. Vsetko pan Kubesa komentoval a vysvetloval reakcie danych psov. Vsetci vtedy dostali potvrdenie o absolvovani testu. Vtedy sa vsak este nevyhodnocovalo podla poradia. Teraz v Tajove sa prvy krat hodnotilo aj poradie. Bolo to vsak trochu ine, robila sa klasicka obrana a kusanie, potom kruhovka. Clovek ak chcel, mohol si dat zapisat do PP, ze absolvoval test temperamentu a povah... | |
|
| |
margot
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Wed Sep 03, 2008 11:19 am | |
| Effka, moc děkuji za vysvětlení. Tak to jsem opravdu ještě nikde neviděla. To je škoda. Mohli by to dělat častěji. Chtěla bych to zkusit. I když přesně tuším co by třeba Cloe dělala na figuranta, ukázala by mu obrovský nezájem . | |
|
| |
Bibiana
Poeet p?íspivku : 289 Age : 36 Localisation : Bratislava (SK) Registration date : 29. 01. 07
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Sun Nov 02, 2008 9:56 pm | |
| Medzinárodná výstava psov 02.11.2008 Nitra - rozhodca: Vondrouš Otakar, CZ - počet psov: 15
PSY
Trieda stredná Viedma Tango Del Cavdillo- V1, CAC, CACIB, BOB (Caucau De El Tumi x Dajana Haltrava) ch + m: Straszer Martin + Petra
Absolut Baby Ritakim- V2, R.CAC (Bron Camarera Estacion x Adona Barrandovské stříbro) ch + m: Jorda M. + Janulíková N.
Belgrano de los Escorpiones Blancos- V3 (Aldo Priatelia Zeleného Údolia x Prisca del Tolkeyen) ch + m: Mgr. Pastuchová Eva
Trieda otvorená Akim Barrandovské Stříbro- V1, CAC (Argo Moravia Zdemar x Lady Fochris) ch: Brabec Roman, m: Jorda M. + Janulíková N.
Campos de Los Diavolos- V2, R.CAC (Sandokan de Los Diavolos x Catty de Los Ilayaku) ch: Öszi Csaba, m: Porubszky Peter
Trieda šampiónov Chamahuac Mapu Kewa- V1, CAC, R.CACIB (Pampero Ackon Cahuak x Luna Llena Verdes Pampas) ch: Girroti Josse + Hugonet A., m: Straszer Martin + Petra
Trieda čestná Falco Feira de Santa- V1 (Cedrick Del Cavdillo x Barbara Chimmar) ch: Červenka Miroslav ml., m: Chmela Vladimír
SUKY
Trieda mladých Xena Xarra Del Cavdillo- V1, CAJC, Najkrajšia mladá sučka nedele (Chamahuac Mapu Kewa x Mendieta del Cavdillo) ch + m: Straszer Martin + Petra
Bahía Blanca de los Escorpiones Blancos- V2 (Aldo Priatelia Zeleného Údolia x Prisca del Tolkeyen) ch + m: Mgr. Pastuchová Eva
Bronca Charismatic- VD3 (Chamahuac Mapu Kewa x Hecla Dei Falchi Bianchi) ch: Krajinová Nelli, m: Oslanec Lubomír
Trieda stredná Axa El Demonio Blanco- V1, CAC, R.CACIB (Capo del Do Yel x Cora Barrandovské Stříbro) ch: Pír Martin + Silvia, m: Maruniaková Martina
Brea de los Escorpiones Blancos- V2, R.CAC (Aldo Priatelia Zeleného Údolia x Prisca del Tolkeyen) ch + m: Mgr. Pastuchová Eva
Aziz Del Eclipse de la Luna- VD3 (Arroyo de los Escorpiones Blancos x Andy De Los Amigos del Campo) ch: Tupý Bohuslav, m: Tupý Bohuslav + Kissová Mária
Trieda otvorená Dewin Mapu Kewa- V1, CAC (Pampero Ackon Cahuak x Anita Verdes Pampas) ch: Girotti Jose & Alexandra Hugonet, m: Straszer Martin + Petra
Trieda šampiónov Mendieta Del Cavdillo- V1, CAC, CACIB (Juncal De Los Medanos x Castilla Del Cavdillo) ch + m: Straszer Martin + Petra | |
|
| |
pieere
Poeet p?íspivku : 142 Localisation : Tábor/CZ Registration date : 16. 05. 07
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Sun Nov 02, 2008 10:18 pm | |
| Ahoj Bibi, ty jsi teda rychlík s těmi výsledky Ale jak si to prohlížím, tak takovéhle jsem opravdu nečekala. Nemáš nějaké foto? | |
|
| |
Bibiana
Poeet p?íspivku : 289 Age : 36 Localisation : Bratislava (SK) Registration date : 29. 01. 07
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Sun Nov 02, 2008 10:30 pm | |
| Ahojky. Veru, niektoré výsledky hodne prekvapili aj mňa.. A aj niektoré komentáre Fotky, žiaľ, nemám. Bola som aj s Falikom, takže na to neboli voľné ruky | |
|
| |
ElDemonioBlanco
Poeet p?íspivku : 176 Age : 51 Localisation : SLOVENSKO Registration date : 20. 05. 07
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Mon Nov 03, 2008 2:44 pm | |
| Veď dajte sem otvorene, ktoré výsledky sa Vám nezdajú ... Ja si myslím, že posudzoval celkom fajn až na dvoch psov ... | |
|
| |
pieere
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Mon Nov 03, 2008 3:03 pm | |
| Neboj Martine, Axu jsem tím nemyslela. Ale překvapilo mě třeba že Bronca Chrismatic dostala VD, ta fena se mi opravdu líbila, tak proto jem se ptala na foto Bibiany. No a pak také výsledek Akima, k tomu prostě asi není co dodat, bohužel. Nemáte někdo nějaké foto? | |
|
| |
margot
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Mon Nov 03, 2008 3:29 pm | |
| Taky mě dost překvapilo, že má Bronca VD , ta fenečka je moc pěkná a nadějná. A taky by mě zajímali nějaké fotky, protože jsem ještě nikdy neviděla ty mladé psy od Del Cavdillo, ale ve stejné tříde s námi je radši vidět nechci . | |
|
| |
ElDemonioBlanco
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Mon Nov 03, 2008 3:37 pm | |
| - pieere napsal:
- Neboj Martine, Axu jsem tím nemyslela.
Ale překvapilo mě třeba že Bronca Chrismatic dostala VD, ta fena se mi opravdu líbila, tak proto jem se ptala na foto Bibiany. No a pak také výsledek Akima, k tomu prostě asi není co dodat, bohužel. Nemáte někdo nějaké foto? Ja sem nenarazal na nasu fenu .... foto dam o 5 min ... ide len o to, ze pišete skryto a každý si domyslí niečo iné potom :-))) | |
|
| |
ElDemonioBlanco
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Mon Nov 03, 2008 3:48 pm | |
| Xena Xarra Del Cavdillo- V1, CAJC, Najkrajšia mladá sučka nedele Dewin Mapu Kewa- V1, CAC Viedma Tango Del Cavdillo- V1, CAC, CACIB, BOB Bronca Charismatic + XENA ... Viedma Tango Del Cavdillo + Chamahuac Mapu Kewa Falco Feira de Santa Akim Barrandovské Stříbro
Naposledy upravil ElDemonioBlanco dne Mon Nov 03, 2008 4:35 pm, celkově upraveno 4 krát | |
|
| |
margot
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Mon Nov 03, 2008 4:07 pm | |
| Martine, prosím nemůžete mi popsat kdo je kdo na těch fotkách?? Prosím | |
|
| |
ElDemonioBlanco
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Mon Nov 03, 2008 4:35 pm | |
| - margot napsal:
- Martine, prosím nemůžete mi popsat kdo je kdo na těch fotkách?? Prosím
hotovo ... | |
|
| |
margot
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Mon Nov 03, 2008 4:37 pm | |
| Moc díky!! | |
|
| |
pieere
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Mon Nov 03, 2008 7:53 pm | |
| Martine díky, fotky jsou super, aspoň máme představu jací psi tam byli. Ta poslední fotka mě pobavila :-) Jinak Xena je opravdu nádherná fena, ten titul nejkrásnější mladé feny si zasloužila. | |
|
| |
Bibiana
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Mon Nov 03, 2008 9:04 pm | |
| Martin, super foto. Že ja som vás tam nikde nevidela A k tomu, že čo prekvapilo mňa. V prvom rade výsledok triedy otvorenej. Podľa môjho laického oka bol ten Campos fešák. Harmonické telíčko, pekný pohyb, krásna biela farba.. Stredná trieda bola pre mňa tiež prekvapením, keď som zistila, že Aldo bol na treťom. Zato Viedma je kus psa, ale som čakala, že CACIBa zoberie Popof. VD u Bronci ma šoklo a CACIB som nejako zle zaregistrovala, že dostala Axa, takže pri opisovaní výsledkov som rozmýšlala, či zašibalo mne alebo čo V záverečkách som stihla potom už len Xenu a tej proste prvenstvo patrilo Keby ste počuli po vyhlásení výsledkov mladej sučky tie reči dám s menšími pesami o tom, že to je diskriminácia malých plemien, myslela som, že tam umrem od smiechu A ten môj pes zas stojí jak kráva.. Hanbím, hanbím. Už by som sa mohla po tých pár rokoch naučiť vystaviť si psa, kurnik. - ElDemonioBlanco napsal:
- Ja si myslím, že posudzoval celkom fajn až na dvoch psov ...
Otvorenee!!! | |
|
| |
ElDemonioBlanco
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Tue Nov 04, 2008 8:41 am | |
| Fotky mi poslal Straszer Martin, niesu moje :-) | |
|
| |
Del Cavdillo
Poeet p?íspivku : 67 Registration date : 30. 11. 06
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino Tue Nov 04, 2008 12:56 pm | |
| Zdravim,
fotky su od nasej znamej z Madarska majitelky Tanga, dakujeme vsetkym za gratulacie pre nasu Xaru,bola prvy krat vystavovana v triede mladych a o to je nasa radost vacsia ze sa presadila aj v zaverecnych sutaziach
s pozdravom Martin & Petra | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino | |
| |
|
| |
| Výstavy v roku 2008 na Slovensku - dogo argentino | |
|