| el.obojek ,proti štěkací | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
ANAH
Poeet p?íspivku : 300 Localisation : Velké Skaliny Registration date : 21. 03. 07
| Předmět: el.obojek ,proti štěkací Wed Apr 30, 2008 5:49 pm | |
| ahojky všichni,
jakou kdo máte zkušenost s el. obojkem a jakou značkou? a už někdo vyzkoušel protištěk. obojek? | |
|
| |
Roman Admin
Poeet p?íspivku : 428 Age : 49 Localisation : Nové Strašecí Registration date : 21. 11. 06
| Předmět: el. obojky Wed Apr 30, 2008 6:05 pm | |
| Ahoj Jano, osobně používám francouzské obojky Canicom 800 asi 5 let. tj. dosah 800 m a 15 stupňů síly el. výboje. Jsem s ním spokojen. jednoduchý, spolehlivý, bez závad. Na našem trhu je mnoho produktů, ale mám radši buď Canicomy, nebo Dog trace (český výrobek) protože je dnes už srovnatelný s Canicomem a jsou o něco levnější. Mluvím o dražších modelech např. D-control 1000 s možností kontroly a výcviku 2 psů. S obojky proti štěkání zkušenosti nemám, ale ty kvalitní jsou poměrně inteligentní a nespouštějí se při každém hlučnějším zvuku. Je to lepší než si proti sobě poštvat všechny sousedy a hledat psovi jiné ubytování. hezký den R. | |
|
| |
ANAH
Poeet p?íspivku : 300 Localisation : Velké Skaliny Registration date : 21. 03. 07
| Předmět: Re: el.obojek ,proti štěkací Wed Apr 30, 2008 7:35 pm | |
| ahoj Romane, děkuji za odpověd, už jsem koukala na tvém web obchodu na ty el.obojky, na přivolání (odvolání) by mě si myslím mohl stačit Dog Trace 300. Koukala jsem i na ty proti štěky. Já sice nemám se sousedy problém,bydlíme na samotě(5rodin),ale mě samotné už to řvaní vadí- hlavně Jacinta, ta se tím vyloženě baví-pronásledovat za plotem auta a lidi se šíleným štěkotem. Takže to doma probereme a brzy objednáme | |
|
| |
ElDemonioBlanco
Poeet p?íspivku : 176 Age : 51 Localisation : SLOVENSKO Registration date : 20. 05. 07
| Předmět: Re: el.obojek ,proti štěkací Sat May 17, 2008 12:07 am | |
| Dog trace máme mesiac doma os Romana a super vykon !
Mali sme takyto problem :
- mame doma 4 AD - najstarsi Alex odpozoroval všetky blbosti od mladých a šteká jak blázen keď je zavretý - na výstavách si zvykol v klietke čas krátiť štekaním - keď nič nepomohlo = pomohol Roman a Dog trace
Výsledok :
- po dvoch hlasných upozorneniach na KV Dvorianky som mu nasadil obojok - regulacia je od 0 do 10 / dal som mu na 6 a nasadil len tie malé / kratke elektródy - po zaštekaní mu to bohužial dalo šlehu , opakovalo sa to 3 x , aj keď chcel vyštartovať po nejakom psovi - doma v koterci to dostal 2 x - odvtedy je pokoj !!! Keď Šteká, nasadím obojok, pes si lahne a NERISKUJE !!! VIE , ŽE TO MÁ NA KRKU A JE KLUDNÝ ...
Niekomu sa to môže zdať drastické , ale účinkuje to 100% ne ! | |
|
| |
ANAH
| Předmět: Re: el.obojek ,proti štěkací Wed May 21, 2008 9:57 pm | |
| díky za info el Demonio Blanco, mě to drastické nepřijde admine, prosím tě ,kdy mě přijde ten obojek?díky | |
|
| |
Roman Admin
Poeet p?íspivku : 428 Age : 49 Localisation : Nové Strašecí Registration date : 21. 11. 06
| Předmět: výcvikový obojek Wed May 21, 2008 10:10 pm | |
| - ANAH napsal:
- díky za info el Demonio Blanco, mě to drastické nepřijde
admine, prosím tě ,kdy mě přijde ten obojek?díky Ahoj Jano, prosimtě ty paní u nás na poště dokázali poškodit obal. Ale přiznali se k tomu až druhý den. Tak zítra ráno posílám znovu. Musel jsem to přebalit. Díky za trpělivost. v pátek ráno máš obojek doma. Hezký večer. R. | |
|
| |
ANAH
| Předmět: Re: el.obojek ,proti štěkací Wed May 21, 2008 10:17 pm | |
| díky moc,těch pár dní ještě počkám hlavně že se to nikde neztratilo | |
|
| |
ElDemonioBlanco
Poeet p?íspivku : 176 Age : 51 Localisation : SLOVENSKO Registration date : 20. 05. 07
| Předmět: Re: el.obojek ,proti štěkací Thu May 22, 2008 12:21 am | |
| 2 x Vystava Bratislava, Alex cakal cca 3 hodiny s nami v klietke = vysledok? Obojok nemal a nestekol ! Je to parada !
Svedkom je aj Roman :-) | |
|
| |
ANAH
| Předmět: Re: el.obojek ,proti štěkací Fri May 23, 2008 4:33 pm | |
| ahoj Romane,
obojek došel v pořádku, děkuji.
Hezký den J. | |
|
| |
ANAH
| Předmět: Re: el.obojek ,proti štěkací Mon May 26, 2008 8:19 am | |
| tak máme vyzkoušeno, psi se ode mně ani nehli nevím jestli jsem si neměla na ně hlavně pořídit atrapy Jindy velice temperamentní psi a ted to byli poslušní beránci Díky moc!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: el.obojek ,proti štěkací | |
| |
|
| |
| el.obojek ,proti štěkací | |
|