| ALBA de Los Amigos del Campo | |
|
+4Bibiana Roman Temnota hanalba 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
hanalba
Poeet p?íspivku : 96 Localisation : Vavřinec, okres Blansko Registration date : 26. 11. 06
| Předmět: ALBA de Los Amigos del Campo Fri Jul 18, 2008 11:35 am | |
| Dneska má moje Albinka 4 roky . Pěkně to letí, nedávno jsem si ji teprv přivezla... . Už zas nevím, jak sem přidávat fotky. A popis od Karolíny nemůžu najít. Takže aspoň takhle . | |
|
| |
Temnota
Poeet p?íspivku : 114 Localisation : Opava Registration date : 06. 09. 07
| Předmět: Re: ALBA de Los Amigos del Campo Fri Jul 18, 2008 11:37 am | |
| Gratuluju Albince | |
|
| |
Roman Admin
Poeet p?íspivku : 428 Age : 49 Localisation : Nové Strašecí Registration date : 21. 11. 06
| Předmět: Re: ALBA de Los Amigos del Campo Fri Jul 18, 2008 11:42 am | |
| | |
|
| |
hanalba
Poeet p?íspivku : 96 Localisation : Vavřinec, okres Blansko Registration date : 26. 11. 06
| Předmět: Re: ALBA de Los Amigos del Campo Fri Jul 18, 2008 11:56 am | |
| Alba moooc děkuje - za gratulace i za růže . Já zas děkuju za odkaz na vkládání obrázků... Ale stejně mi to nejde, asi to bude rukama . Dostala jsem se k INSERT IMAGE, tam zadám své heslo...a nic. Objeví se úplně něco jiného, než co píše Karolína o tabulce. No, třeba časem.. . | |
|
| |
Roman Admin
Poeet p?íspivku : 428 Age : 49 Localisation : Nové Strašecí Registration date : 21. 11. 06
| Předmět: Re: ALBA de Los Amigos del Campo Fri Jul 18, 2008 12:25 pm | |
| - hanalba napsal:
- Alba moooc děkuje - za gratulace i za růže .
Já zas děkuju za odkaz na vkládání obrázků... Ale stejně mi to nejde, asi to bude rukama . Dostala jsem se k INSERT IMAGE, tam zadám své heslo...a nic. Objeví se úplně něco jiného, než co píše Karolína o tabulce. No, třeba časem.. . musíte kliknout na " servimg". přihlásíte se jako na portál. najdete si obrázek na " Upload your image" a nastavíte velikost 640x480 optim pro vkládání obrázků na fora. klik na " host it". Otevře se stránka My image a na spodní části stránky klik na " copy" "image url" pod " direct links". musí se povolit přístup a opět klik na " copy". stránku my image můžete zavřít a teď už na portálu klik na " insert image" a stisknout " enter". no a teď už tam musí být obrázek jako Brno | |
|
| |
Bibiana
Poeet p?íspivku : 289 Age : 36 Localisation : Bratislava (SK) Registration date : 29. 01. 07
| Předmět: Re: ALBA de Los Amigos del Campo Fri Jul 18, 2008 12:46 pm | |
| Albe prajeme všetko najlepšejšie k narodeninkám!!! Predovšetkým veľa zdravíčka My máme za rohom "6tku", tiež len krútim hlavou, že to ani nie je možné | |
|
| |
janula
Poeet p?íspivku : 28 Localisation : Kobeřice u Brna/ CZ Registration date : 11. 05. 07
| Předmět: Re: ALBA de Los Amigos del Campo Fri Jul 18, 2008 2:33 pm | |
| I já se samozřějmě přidávám ke gratulaci,takže Albi všechno nej,nej ...hlavně zdravíčko a ať tě panička moc nezlobí! Ty víš Hani jak to myslím ! Hezký den vám oběma! | |
|
| |
Nelli
Poeet p?íspivku : 327 Localisation : Hamry nad Sázavou Registration date : 25. 11. 06
| Předmět: Re: ALBA de Los Amigos del Campo Fri Jul 18, 2008 3:19 pm | |
| Hani, Albě také gratuluji k narozeninkám!!! | |
|
| |
Effka
Poeet p?íspivku : 394 Localisation : Bratislava, Slovensko Registration date : 28. 11. 06
| Předmět: Re: ALBA de Los Amigos del Campo Fri Jul 18, 2008 4:16 pm | |
| Ahoj Hani, aj ja gratulujem Albuske k narodeninam a prajem jej este vela uspesne zvladnutych skusok, nech je aj nadalej taka sikulka ako doteraz. Ved ked je to uz vnucka mojho prveho argentinca Aldika, tak to musi byt srdcovka a sikulka. Posielam pusu na nufak. Papa, Eva. | |
|
| |
hanalba
| Předmět: Re: ALBA de Los Amigos del Campo Fri Jul 18, 2008 5:57 pm | |
| | |
|
| |
Roman Admin
| Předmět: Re: ALBA de Los Amigos del Campo Fri Jul 18, 2008 6:07 pm | |
| | |
|
| |
ANAH
Poeet p?íspivku : 300 Localisation : Velké Skaliny Registration date : 21. 03. 07
| Předmět: Re: ALBA de Los Amigos del Campo Fri Jul 18, 2008 7:39 pm | |
| gratulujeme!!! | |
|
| |
Nelli
Poeet p?íspivku : 327 Localisation : Hamry nad Sázavou Registration date : 25. 11. 06
| Předmět: Re: ALBA de Los Amigos del Campo Fri Jul 18, 2008 10:31 pm | |
| Hani, mně to také stále nejde...Stále vyplňuji jen heslo, pak jméno a příjmení a také email a zase heslo a nakonec mi tam naskočí, že můj email není registrovaný( nebo tak něco)...Zkouším to, ale stále to samé... Tak zdravím, Nelli | |
|
| |
hanalba
| Předmět: Re: ALBA de Los Amigos del Campo Sat Jul 19, 2008 8:29 pm | |
| Děkujeme všem za gratulace . | |
|
| |
hanalba
| Předmět: Re: ALBA de Los Amigos del Campo Sat Jul 19, 2008 8:30 pm | |
| - Nelli napsal:
- Hani,
mně to také stále nejde...Stále vyplňuji jen heslo, pak jméno a příjmení a také email a zase heslo a nakonec mi tam naskočí, že můj email není registrovaný( nebo tak něco)...Zkouším to, ale stále to samé... Tak zdravím, Nelli Nelli, nápodobně . | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: ALBA de Los Amigos del Campo | |
| |
|
| |
| ALBA de Los Amigos del Campo | |
|