adam
Poeet p?íspivku : 16 Localisation : Pardubice Registration date : 17. 12. 08
| Předmět: Skákání na lidi Wed Feb 18, 2009 11:29 am | |
| Zdravím potřeboval bych poradit jak odnaučit psa skakat na lidi at už na návštěvu nebo na cizí za umyslem dání najevo radosti.Adam | |
|
margot
Poeet p?íspivku : 132 Localisation : Tanvald Registration date : 22. 11. 07
| Předmět: Re: Skákání na lidi Wed Feb 18, 2009 1:52 pm | |
| Tak takovou radu bych potřebovala taky , ani jednu se nám to nepodařilo odnaučit, i když už to není tak hrozný. | |
|
Nelli
Poeet p?íspivku : 327 Localisation : Hamry nad Sázavou Registration date : 25. 11. 06
| Předmět: Re: Skákání na lidi Wed Feb 18, 2009 2:42 pm | |
| | |
|
Gabča
Poeet p?íspivku : 282 Localisation : Praha Registration date : 01. 09. 07
| Předmět: Re: Skákání na lidi Wed Feb 18, 2009 3:25 pm | |
| - adam napsal:
- Zdravím potřeboval bych poradit jak odnaučit psa skakat na lidi at už na návštěvu nebo na cizí za umyslem dání najevo radosti.Adam
Možná Vám to bude připadat kruté, ale u nás vždy pomohlo nastavení kolene a okřiknutí. Stejně tak jsem postupovala v případě, že můj pes skákal na kamarádku. | |
|
oslanec luboš
Poeet p?íspivku : 147 Registration date : 25. 05. 08
| Předmět: Re: Skákání na lidi Wed Feb 18, 2009 11:48 pm | |
| všetko je vo výchove naša bronca je moc živelná keď prídem domov z práce tak som v čistom nedovolím jej ne mňa skočiť dám ruku pred seba a rázne poviem nie! nesmieš!(nepoviem fuuj! lebo to bi bol zákaz) príde odpoludnie a ja s ńou idem cvičiť a som v starom a na treningu jej dovolím za odmenu na mňa vyskočiť .budete sa možná čudovať ale ono to funguje ! PES ROZOZNA SITUACIU A AJ OBLEČENIE ZO ZAČIATKU PSÍKA KEĎ SKÁČE DAJTE DO UTLMU TO ZNAMENA LAHNÚŤ,A VŽIADNOM PRÍPADE NEZDIELAŤ ZO ZAČIATKU JEHO EMOCIE RADOSTI ZO STRETNUTIA .KEĎ POJDEM VYSIPAŤ SMETI TAK MA BUDE VÝTAŤ AKO PO TÝŽDŇOVOM TURNUSE JE TO LEPŠIE AKO MANŽELKA ... KTO VIE KOĽKO BI ÍCH KYVALO OD RADOSTI CHVOSTOM? SKRÁTKA NENÍ TO CHYBA PSÍKA ALE VÝCHOVY !AHOJ | |
|
oslanec luboš
Poeet p?íspivku : 147 Registration date : 25. 05. 08
| Předmět: Re: Skákání na lidi Thu Feb 19, 2009 10:06 am | |
| AHOJ GABČA ! AK TO ZABERA S ÝM KOLIENKOM TAK PREČO NIE ,VOBEC TO NENI KRUTÉ KAŽDÝ KTO CHOVÁ DLCHŠIE AD.TAK VIE ŽE SU TO TVRDOHLAVCI NO A PRIMERANÁ RÁZNOSŤ NENI NA ŠKODU A TU MISÍ ASI KAŽDY POZNAŤ AJ SVOJHO PSA A JEHO POVAHU.... | |
|
Miskyn
Poeet p?íspivku : 108 Registration date : 24. 02. 09
| Předmět: Re: Skákání na lidi Tue Feb 24, 2009 9:17 pm | |
| Já jsem taky psa odnaučil skákat tím, že jsem mu nastavil ruku a dlaň a řekl mu, že nesmí. On se tím nedostane na vás a nezašpiní vás. Chvíli poskakoval kolem mě, s tím že jsem ho vždy takto odrazil, až nakonec přestal skákat úplně. Vždycky, když se uklidnil jsem si k němu pokleknul, pohladil ho a dal mu pamlsek. Tím se to naučil velmi rychle . | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Skákání na lidi | |
| |
|