oslanec luboš
Poeet p?íspivku : 147 Registration date : 25. 05. 08
| Předmět: ďakujem za súcitenie Wed Feb 18, 2009 11:28 pm | |
| ja vám moc všetkým ďakujem za sucitenie ! áno je mi stále za ním smutno jeden z najkrajších vsťahov vie urobiť človek a pes ! mám doma ešte tinu a edu a 7 jack russlov ale to neni pravda že to nahradí niekto iný! každy pes je osobnosť a je len na vás ako ho spoznáte a sformujete. amigo nevyhral nikdy žiadnu suťaž ale v mojom srdci naplno ! | |
|
Effka
Poeet p?íspivku : 394 Localisation : Bratislava, Slovensko Registration date : 28. 11. 06
| Předmět: Re: ďakujem za súcitenie Thu Feb 19, 2009 3:02 pm | |
| Cawes Lubos, niec za co, kazdy normalny clovek, ktory sa naplno venuje svojim psom, ich ma aj nalezite rad. A ich strata naozaj velmi boli. Presne ako pises, uplne s tebou suhlasim, kazdy pes je jedinecny, kazdy pes je ina osobnost a nikdy nikto iny ho uz v zivote nenahradi... Tak to je aj u mna, s Aldikom a Bellezkou. Boli to psy nielen s dobrym exterierom, ale v prvom rade mali skvele povahy. Boli to psie osobnosti, na ktore sa nikdy nezabuda. Od Aldovej smrti ubehlo teraz v janurari uz 7 rokov, od Bellezkinej to bude v aprili iba rok. Obaja mi stale moc, moc chybaju. | |
|