adam
Poeet p?íspivku : 16 Localisation : Pardubice Registration date : 17. 12. 08
| Předmět: Náhubek Fri Feb 27, 2009 7:00 pm | |
| Chci poprosit o radu potřebuju pro psa košík je lepší kožený a nebo kovový? | |
|
Gaston
Poeet p?íspivku : 41 Localisation : Plzeň Registration date : 16. 10. 08
| Předmět: Re: Náhubek Fri Feb 27, 2009 11:01 pm | |
| Ja používam koženy a jsem snim spokojena, už stoho duvodu že chodim dost často mezi jiný psy a když jsi hraji tak nejsou zbytečně pomlacení a ja se vyhnu modřinam .Ale mam i kovovej . | |
|
Nelli
Poeet p?íspivku : 327 Localisation : Hamry nad Sázavou Registration date : 25. 11. 06
| Předmět: Re: Náhubek Fri Feb 27, 2009 11:49 pm | |
| Zdravím, já nedám dopustit na kovový, z mnoha důvodů: v létě nemám strach u psa z přehřátí( při dlouhodobém použití), může v klidu dýchat s jazykem ven, stále mu tam proudí vzduch ze všech stran, může se v něm i napít. Pokud "náhodou" ochutná venku něco " co lidi rozhodně nikdy nejedí", tak lze okamžitě koš umýt v jakékoliv louži, řece, rybníku.Neodře si nos, pokud ho chce sem tam o nějaký ten klacek třeba shodit. U koženého si ten nos odře, hlavně, když si na něj zvyká. Tedy, jak který pes. Některý si zvykne hned, ale některý ne. | |
|
Bibiana
Poeet p?íspivku : 289 Age : 36 Localisation : Bratislava (SK) Registration date : 29. 01. 07
| Předmět: Re: Náhubek Sat Feb 28, 2009 1:12 am | |
| Ono záleží aj od toho načo ten náhubok chcete. My máme kožený (ale nie taký celý uzavretý na aký naráža Nelli), ktorý nosíme v MHD alebo keď ideme do obchoďáku, aby ľudia zbytočne nepindali. No napr. keby som ho potrebovala na to, aby nejedol zo zeme či pre prípad istoty (pokúsanie a pod.) tak by mi moc nepomohol, keďže jednoducho tie kožené pásy zúbkom a jazyku neprekážajú pri vykonaní zloty. | |
|
Gaston
Poeet p?íspivku : 41 Localisation : Plzeň Registration date : 16. 10. 08
| Předmět: Re: Náhubek Sat Feb 28, 2009 10:59 am | |
| Je pravda že ten koženy co se tyče léta je na nic to ma Nelli pravdu | |
|
Gabča
Poeet p?íspivku : 282 Localisation : Praha Registration date : 01. 09. 07
| Předmět: Re: Náhubek Sat Feb 28, 2009 9:40 pm | |
| Mám košík kožený i kovový. Vzhledem k dlouhým procházkám, kdy občas jezdíme vlakem, autobusem, nebo potřebuji košík na pár minut nasadit, používám kožený z důvodu jeho skladnosti. Košík hodíte do batohu a nikde vám tam nepřekáží. Kovový košík zabere půlku batohu. V případě používání košíku po celou dobu procházky bych doporučila kovový. | |
|
adam
Poeet p?íspivku : 16 Localisation : Pardubice Registration date : 17. 12. 08
| Předmět: Re: Náhubek Wed Mar 04, 2009 1:55 pm | |
| Díky za informace.Zatim pořídim kožený a uvidim do budoucna jestli pořídim i kovový. ADAM | |
|