| SÁRA MÁ JIŽ PRISLÍBENÝ DOMOV | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Gaston
Poeet p?íspivku : 41 Localisation : Plzeň Registration date : 16. 10. 08
| Předmět: SÁRA MÁ JIŽ PRISLÍBENÝ DOMOV Tue Mar 31, 2009 10:05 pm | |
| | |
|
| |
Gaston
| Předmět: Re: SÁRA MÁ JIŽ PRISLÍBENÝ DOMOV Wed Apr 01, 2009 8:33 am | |
| 10.4 bych ji tam měla odvést večer | |
|
| |
Gabča
Poeet p?íspivku : 282 Localisation : Praha Registration date : 01. 09. 07
| Předmět: Re: SÁRA MÁ JIŽ PRISLÍBENÝ DOMOV Wed Apr 01, 2009 9:51 am | |
| - Gaston napsal:
- 10.4 bych ji tam měla odvést večer
Jaký je rozdíl mezi tímto domovem a útulkem ve kterém se v současné době Sára nachází?! | |
|
| |
Roman Admin
Poeet p?íspivku : 428 Age : 49 Localisation : Nové Strašecí Registration date : 21. 11. 06
| Předmět: Re: SÁRA MÁ JIŽ PRISLÍBENÝ DOMOV Wed Apr 01, 2009 10:17 am | |
| | |
|
| |
Gaston
| Předmět: Re: SÁRA MÁ JIŽ PRISLÍBENÝ DOMOV Wed Apr 01, 2009 10:46 am | |
| Paní Lokingová, ktera ji má v utulku nemá čas se ji individualně věnovat a proto se nemuže tím padem dostat mezi lidi . Snažila jsem se o to aby šla do ňáke rodiny ale marně .Díky její agresivytě ji nikdo nechce. Pan Mrhal se ji bude věnovat,chodit na procházky Atd. Já tam budu jednou za měsíc jezdit na celej vykend a pomahat a sledovat jak se Sára zlepšuje. Je lepší když bude ňěkde kde ji pomužou než v utulku kde je zavřená a bez kontaktu z lidmi. Nebo máte lepší napad? Opravdu dělám co mužu .Sáre jsem našla i sponzora který je přimo od tam je to holčina která na ní bude taky dohlížet když tam nebudu. | |
|
| |
Nelli
Poeet p?íspivku : 327 Localisation : Hamry nad Sázavou Registration date : 25. 11. 06
| Předmět: Re: SÁRA MÁ JIŽ PRISLÍBENÝ DOMOV Wed Apr 01, 2009 1:26 pm | |
| Ahoj Petro, já bysh si dovolila také napsat svůj názor. Vzhledem k věku Sáry, si myslím, že je zbytečné měnit prostředí. Už je v tomto útulku zvyklá a dlouhé procházky už také nejsou nutné. Možná by bylo lepší docházet za ní sem ( pokud je tedy ta snaha) a věnovat jí nějakou tu chvilku právě tady..... A to, že jí nikdo nechce, neznamená, že třeba za čtvrt roku si jí někdo neodveze domů...A rád. Je to velice krátká doba. Každý pes v útulku nemá to štěstí, že tam je týden a hned se ho někdo ujme.Já bych počkala, nic nejde hned a nechala bych fenku tam, kde se jí ujali a kde si už zvykla. | |
|
| |
Gaston
| Předmět: Re: SÁRA MÁ JIŽ PRISLÍBENÝ DOMOV Wed Apr 01, 2009 1:32 pm | |
| Tady jde o to že paní na ni nemá čas je pořád zavřená a když někdo už přijde tak hned po něm vyjede a ten člověk si to rozmyslí zato co tam by holky co tam pracují si sni hrali a postupně by si zvykla . Potřebuji vědět od všech nazory.Mě se moc teda nelíby aby pes byl jen zavřeny a občas paní se ji věnovala.Sama mi řekla že na ni nema tolik času.
Naposledy upravil Gaston dne Thu Apr 02, 2009 9:42 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Gaston
| Předmět: Re: SÁRA MÁ JIŽ PRISLÍBENÝ DOMOV Wed Apr 01, 2009 1:35 pm | |
| Dám vám sem vzkaz co napsala ta holčina co tam pracuje na forum PSI KTEŘÍ HLEDAJÍ NUTNĚ DOMOV | |
|
| |
Gaston
| Předmět: Re: SÁRA MÁ JIŽ PRISLÍBENÝ DOMOV Wed Apr 01, 2009 1:36 pm | |
| Kacza.j - 01.04.09 08:42:03
... AD Sára bude 10.4. 09 převezena do záchranného chovu Hněvice u Štětí. :-)) bude s ní zacházeno individuálně- aby třeba nastala možnost jí ješte dát do adopce :-)). BUde mít jen to nejlepší :2:.tak držte palce,ať se z toho "vylíže" a pozná, že všichni lidé nejsou zlí! | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: SÁRA MÁ JIŽ PRISLÍBENÝ DOMOV | |
| |
|
| |
| SÁRA MÁ JIŽ PRISLÍBENÝ DOMOV | |
|