| bronca namiesto stopovania lovila | |
|
+3Nelli ElDemonioBlanco oslanec luboš 7 posters |
Autor | Zpráva |
---|
oslanec luboš
Poeet p?íspivku : 147 Registration date : 25. 05. 08
| Předmět: bronca namiesto stopovania lovila Wed May 20, 2009 11:27 pm | |
| | |
|
| |
ElDemonioBlanco
Poeet p?íspivku : 176 Age : 51 Localisation : SLOVENSKO Registration date : 20. 05. 07
| Předmět: Re: bronca namiesto stopovania lovila Wed May 20, 2009 11:36 pm | |
| My sme dnes ranajkovali vtacika co sa ucil lietat ... len 3 sekundy letel ... | |
|
| |
Nelli
Poeet p?íspivku : 327 Localisation : Hamry nad Sázavou Registration date : 25. 11. 06
| Předmět: Re: bronca namiesto stopovania lovila Thu May 21, 2009 1:11 am | |
| A my jsme zase dnes večeřeli na zahradě " ježečka". Chudáček.Snad to přežil!? .....Asi byl dnes lovecký den, zdá se.... | |
|
| |
Effka
Poeet p?íspivku : 394 Localisation : Bratislava, Slovensko Registration date : 28. 11. 06
| Předmět: Re: bronca namiesto stopovania lovila Thu May 21, 2009 10:20 am | |
| Caute, vidim, ze ste mali vsetci traja dobry den na ulovky. Toho jezka predpokladam, ze vecerala Hecla, ze? Inak to je ina "uchylka" lovit jezkov, nechapem, ako sa k nemu moze cez tie pichliace dostat, hihi... My sme cca. 2-3 tyzdne dozadu mali super zazitok na poli za domom s dvomi liskami... Som myslela, ze zle vidim... | |
|
| |
Gabča
Poeet p?íspivku : 282 Localisation : Praha Registration date : 01. 09. 07
| Předmět: Re: bronca namiesto stopovania lovila Thu May 21, 2009 11:21 am | |
| U nás se po několika měsíčním vzájemném otrokaření se stopovačkou dostavují úspěchy. Při poslední procházce se mi podařilo odvolat pirátku od srnky. Přivolala jsem jí ve fázi, když už se za svojí obětí rozběhla, na píšťalku se v běhu otočila a vrátila se zpět. Sice přesednutí nebylo zrovna ukázkové, ale není to robot a bylo vidět, že se stále rozhoduje, jestli se za ní nemá znovu rozeběhnout. Byla jsem tak šokovaná, že jsem si málem sedla na zadek. Vyklopila jsem celou mošničku s pamlsky a moc pochválila….chuďera si asi říkala, že se její panička zbláznila. | |
|
| |
oslanec luboš
Poeet p?íspivku : 147 Registration date : 25. 05. 08
| Předmět: Re: bronca namiesto stopovania lovila Thu May 21, 2009 3:52 pm | |
| | |
|
| |
Aťula
Poeet p?íspivku : 80 Registration date : 28. 10. 08
| Předmět: Re: bronca namiesto stopovania lovila Thu May 21, 2009 9:51 pm | |
| My máme lovecký super zážitok v ktorom hrala hlavnú úlohu obete ropucha.... bola zjavne kyslá pretože Casper ju v papuli držal len sekundu a ďalších 15 minút lietala vzduchom v našom prípade to však prežila ale pochybujem že bez duševného poznačenia | |
|
| |
Etrusko kennel
Poeet p?íspivku : 36 Age : 46 Registration date : 24. 11. 08
| Předmět: Re: bronca namiesto stopovania lovila Thu May 21, 2009 10:40 pm | |
| | |
|
| |
Effka
Poeet p?íspivku : 394 Localisation : Bratislava, Slovensko Registration date : 28. 11. 06
| Předmět: Re: bronca namiesto stopovania lovila Fri May 22, 2009 12:21 pm | |
| Lubko, myslis, ze by bez problemov stravila aj den dlhy zobak??? xixix... No neviem, neviem... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: bronca namiesto stopovania lovila | |
| |
|
| |
| bronca namiesto stopovania lovila | |
|