| DOGO ARGENTINO PORTÁL Pro milovníky plemene nejen argentinské dogy, ale i dalších psích plemen. |
|
| SSA 2009 - zrušeno | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Roman Admin
Poeet p?íspivku : 428 Age : 49 Localisation : Nové Strašecí Registration date : 21. 11. 06
| Předmět: SSA 2009 - zrušeno Mon Jun 08, 2009 4:52 pm | |
| Oznamuji, že letošní soustředění je zrušeno. Poplatek za soustředění bude poslán všem zájemcům zpět na účet.
Roman | |
| | | Gaston
Poeet p?íspivku : 41 Localisation : Plzeň Registration date : 16. 10. 08
| Předmět: Re: SSA 2009 - zrušeno Tue Jun 09, 2009 8:34 am | |
| JAK TO ŽE SE RUŠÍ SOUSTŘEDĚNÍ ? | |
| | | Effka
Poeet p?íspivku : 394 Localisation : Bratislava, Slovensko Registration date : 28. 11. 06
| | | | ElDemonioBlanco
Poeet p?íspivku : 176 Age : 52 Localisation : SLOVENSKO Registration date : 20. 05. 07
| Předmět: Re: SSA 2009 - zrušeno Thu Jun 11, 2009 12:31 am | |
| - Roman napsal:
- Oznamuji, že letošní soustředění je zrušeno.
Poplatek za soustředění bude poslán všem zájemcům zpět na účet.
Roman Čau Roman , viem, že to nieje ľaké, ale napíš aspoň v skratke prečo, aj keď to všetci tušíme, každopádne je škoda, že to zlihalo na "komunikácii" . Dik M. | |
| | | Roman Admin
Poeet p?íspivku : 428 Age : 49 Localisation : Nové Strašecí Registration date : 21. 11. 06
| Předmět: Re: SSA 2009 - zrušeno Thu Jun 11, 2009 1:58 pm | |
| - ElDemonioBlanco napsal:
- Roman napsal:
- Oznamuji, že letošní soustředění je zrušeno.
Poplatek za soustředění bude poslán všem zájemcům zpět na účet.
Roman Čau Roman ,
viem, že to nieje ľaké, ale napíš aspoň v skratke prečo, aj keď to všetci tušíme, každopádne je škoda, že to zlihalo na "komunikácii" .
Dik
M. Ahoj Martine, to snad nemyslíš vážně? Jaký problém v komunikaci? Veškeré podmínky konání SSA 09 jsem se zde snažil v dobré vůli vysvětlit (myslím, že dost podrobně). Po vyhodnocení všech skutečností jsem SSA 09 zrušil, myslím, že včas, transparentně a férově. Tak mne prosím netlač do zbytečné diskuze. | |
| | | ElDemonioBlanco
Poeet p?íspivku : 176 Age : 52 Localisation : SLOVENSKO Registration date : 20. 05. 07
| Předmět: Re: SSA 2009 - zrušeno Fri Jun 12, 2009 12:37 am | |
| MOMENTÁLNE SOM TEN ZLÝ JA?
Je to škoda, že sa to ruší a čo sa týka komunikácie? Ja si Vás a Vašu prácu vážim, ale urazili ste sa ako malé deti ... Ani jeden člen z minulého roka nechcel SSA predĺžiť, toto sme cheli vysvetliť ale nič ... Šušká sa a Ty si to verejne napísal, že Ti chodia nejaké maily ...
Tak som sa nemohol niečo opýtať , že prečo sa to ruší ? Veď pár ľudí si už vybavilo dovolenky na tie termíny a podobne . Každý sa sem bojí niečo napísať aby si ho ne......l .
caff | |
| | | karolina
Poeet p?íspivku : 72 Localisation : Praha Registration date : 29. 11. 06
| Předmět: Re: SSA 2009 - zrušeno Fri Jun 12, 2009 3:18 pm | |
| Nazdárek náčelníku Momentálně zlý, tady náčelnice Uražené dítě,
hele kam to hrotíš? Jsem teda ráda, že se sem aspoň nebojíš napsat svůj názor, jako to tvrdíš o ostatních... Holt to už asi zůstane u toho "šušká se" - ono se totiž šušká dost věcí. A víš co mě na tom štve? Už nikdy nebude taková prima atmosféra jako předchozí ročníky SSA, protože nálada mezi chovateli a majiteli AD se nám tady, co si budeme povídat, zase hezky přiostřila. Myšlenku na akci, kde bude fuk od koho máš psa, si tudíž asi můžeme strčit za klobouk. Nechytej mě, prosím, za slovo a nevysvětluj mi, že Tobě je opravdu jedno, kdo má jakýho psa, myslím to obecně.
Takže náladě "hlavně to neřikej Vopičkový, ale Novákova fena má předkus" NEZDAR! | |
| | | ElDemonioBlanco
| Předmět: Re: SSA 2009 - zrušeno Tue Jun 16, 2009 2:09 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: SSA 2009 - zrušeno | |
| |
| | | | SSA 2009 - zrušeno | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |