| BRONCA CHARISMATIC ZLOŽILA SKÚŠKU ZM | |
|
+7karolina Effka Nelli ANAH hanalba Bibiana oslanec luboš 11 posters |
Autor | Zpráva |
---|
oslanec luboš
Poeet p?íspivku : 147 Registration date : 25. 05. 08
| Předmět: BRONCA CHARISMATIC ZLOŽILA SKÚŠKU ZM Mon Jul 13, 2009 6:16 pm | |
| | |
|
| |
Bibiana
Poeet p?íspivku : 289 Age : 36 Localisation : Bratislava (SK) Registration date : 29. 01. 07
| |
| |
hanalba
Poeet p?íspivku : 96 Localisation : Vavřinec, okres Blansko Registration date : 26. 11. 06
| Předmět: Re: BRONCA CHARISMATIC ZLOŽILA SKÚŠKU ZM Mon Jul 13, 2009 7:54 pm | |
| Ahoj Luboši, veliká gratulace . Úplně přesně vím, o čem píšeš!!! Jen tak dál, Bronca je moooc šikovná. PS: Je mi moc líto, jaký osud potkal T. | |
|
| |
ANAH
Poeet p?íspivku : 300 Localisation : Velké Skaliny Registration date : 21. 03. 07
| Předmět: Re: BRONCA CHARISMATIC ZLOŽILA SKÚŠKU ZM Mon Jul 13, 2009 11:08 pm | |
| gratulujeme, krásný výsledek! | |
|
| |
Nelli
Poeet p?íspivku : 327 Localisation : Hamry nad Sázavou Registration date : 25. 11. 06
| Předmět: Re: BRONCA CHARISMATIC ZLOŽILA SKÚŠKU ZM Tue Jul 14, 2009 12:44 am | |
| Ahoj Luboši, gratuluji moc moc!!!Je to hlavně Tvoje práce a není to samo sebou, to všichni víme.Tak hodně energie,pokračujte a přeji další úspěchy!! Pa | |
|
| |
Effka
Poeet p?íspivku : 394 Localisation : Bratislava, Slovensko Registration date : 28. 11. 06
| Předmět: Re: BRONCA CHARISMATIC ZLOŽILA SKÚŠKU ZM Tue Jul 14, 2009 9:24 pm | |
| Cauko Lubko, tak to je super, gratulujem!!! A inak, vitaj v klube... :-))) | |
|
| |
karolina
Poeet p?íspivku : 72 Localisation : Praha Registration date : 29. 11. 06
| Předmět: Re: BRONCA CHARISMATIC ZLOŽILA SKÚŠKU ZM Wed Jul 15, 2009 12:16 am | |
| PARÁDA! Moc moc moc gratuluju!!!! | |
|
| |
margot
Poeet p?íspivku : 132 Localisation : Tanvald Registration date : 22. 11. 07
| Předmět: Re: BRONCA CHARISMATIC ZLOŽILA SKÚŠKU ZM Wed Jul 15, 2009 10:59 am | |
| Ahojky, taky moc gratuluju . Luboši a Karolíno, vy máte zkušenosti se zkouškou v SK. Mě by zajímalo co je na tu základní potřeba. Trochu jsem s Fe trénovala, ale né až tak poctivě jako vy , ale něco maličko umí, takže jsem chtěla zkusit aspoň základní zkoušku, ale kvůli ušiskám u nás nemůžu. Ale, neumíme stopu a aport a to vůbec. Nebo by mě zajímalo jak je to v Polsku? Moc díky za info. Lucka | |
|
| |
Gabča
Poeet p?íspivku : 282 Localisation : Praha Registration date : 01. 09. 07
| Předmět: Re: BRONCA CHARISMATIC ZLOŽILA SKÚŠKU ZM Thu Jul 16, 2009 10:09 am | |
| Moc gratuluji | |
|
| |
Roman Admin
Poeet p?íspivku : 428 Age : 49 Localisation : Nové Strašecí Registration date : 21. 11. 06
| Předmět: Re: BRONCA CHARISMATIC ZLOŽILA SKÚŠKU ZM Thu Jul 16, 2009 12:43 pm | |
| Ahoj Luboši je fajn co děláš. Každý kdo to nezkusil neví jak je těžké připravit AD na ZM-ku. Tato zkouška je poměrně náročná a u nás ji hodně psovodů ze strachu nepodstupuje, ale jde rovnou na "jedničku". Takže i já se přidávám ke gratulaci. | |
|
| |
Etrusko kennel
Poeet p?íspivku : 36 Age : 46 Registration date : 24. 11. 08
| Předmět: Re: BRONCA CHARISMATIC ZLOŽILA SKÚŠKU ZM Thu Jul 16, 2009 5:48 pm | |
| | |
|
| |
oslanec luboš
Poeet p?íspivku : 147 Registration date : 25. 05. 08
| Předmět: Re: BRONCA CHARISMATIC ZLOŽILA SKÚŠKU ZM Thu Jul 16, 2009 9:46 pm | |
| MOC VÁM VŠETKÝM ĎAKUJEM ZA UZNANIE A PREJAVENÚ RADOSŤ ŽE ĎALŠIA AD. PREUKÁZALA VLOHY VŠESTRANNÉHO PSA ROMAN TO TU NAPÍSAL PRESNE .... ZM SKÚŠKA JE PREVIERKA VLOCH A ZOHRANOSTI PSA A PSOVODA JE TO VÝBORNA PRÍPRAVA NA SVV1 .ĎAKUJEM HLAVNE ZA UZNANIE VÁM ČO STE TIETO ALEBO PODOBNÉ SKÚŠKY PREŽILI A VIETE ČO JE TO ZA DRINU TU ROZHODOVAL P.ŠTAUDINGER BOL PRÍSNY ALE SPRAVODLIVÝ , NA OBRANÁCH NÁS POCHVALIL A POVEDAL ŽE NIKOMU EŠTE NEDAL 50 BODOV ANI NEDÁ ..TAK NÁM DAL 49 LUCKA KEĎ TI FENKA NESTOPUJE TAK NA SLOVENSKU SKÚŠKY NEUROBÍŠ KLINI NA SKJ SUCHNO A POZRI SA ČOJE KTOMU ZAPOTREBI . CHCE TO DOSŤ TRÉNOVAŤ A HLAVNE NA ZAČIATKU DOBRÉ RADY ,KAŽDÝ CHYBNI KROK VO VÝCVIKU SA ŤAŽKO NAPRÁVA. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: BRONCA CHARISMATIC ZLOŽILA SKÚŠKU ZM | |
| |
|
| |
| BRONCA CHARISMATIC ZLOŽILA SKÚŠKU ZM | |
|